GenelKadınManşetNasıl Yapılır ?

Turşunun Üstü Neden Beyazlar

Turşu vazgeçilmez bir lezzet.

Turşu ilk açıldıktan sonra ve suyu ve sebzeler azaldıkça ve hava alırsa beyazlama olabilir. Ayrıca tuzunun az olması nedeniylede beyazlama olabilir. 1 lt suya silme 5 yemek kaşığı tuz koymalısınız. En üstüne yeşillik koyulduğunu görmüşsünüzdür. Sirke ve tuz da eklemeniz faydalı olabilecektir. Kapağı kontrol ediniz ve sık sık açıp hava almasına sebep olmayınız. Bu beyazlıkları temizleyebilirsiniz. Ayrıca işiniz bittikten sonra kapağı iyice sıkı kapatın ve üzerine taş koyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir